Budinca de dovleac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4949 vizualizari

 

Foarte buna, se mananca la foc automat si e usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac razuit
  • 125 g branza de vaci sau telemea
  • 1 ou
  • 70 g faina
  • 70 ml lapte
  • 30 g unt topit
  • 2 linguri marar tocat 
  • 70 g cascaval razuit
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovleac:

Se amesteca faina cu laptele, cu oul batut, cu branza, untul topit si mararul. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul.

Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit.

Se da la cuptorul incins cca 30 de minute la 170 de grade. Se mananca calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaje cu branza si ardei