budinca de gris - a la Miha!

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Dec 2009 | 6191 vizualizari

 

Uite cum ne-a asigurat Miha cina pe seara asta.Fiind numai fetele acasa,ne-am multumit asa,daca erau si baietii,puneam si carne in ea=)))))
eh,...am amagit-o intai cu putina ciocolata,apoi am zis:da' ce?numa' atat?doar am platit-o:))))ia sa punem din belsug:)))
miha,eu n-am avut forma(e):)))asa frumoasa ca tine:)))

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte
  • 3linguri zahar
  • 4linguri gris
  • un ou
  • 2plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de gris - a la Miha!:

-punem la fiert laptele in care am adaugat un varf cutit sare

-cand da in colocot,adaugam grisul in ploaie,amestecand mereu

il fierbem pana ce se ingroasa bine(aprox 5minute)

-lasam sa se racoreasca apoi adaugam galbenusul,albusul batut spuma cu zaharul si zaharul vanilat si amestecam usor

-turnam intr-o forma unsa cu unt(eu am pus in vas jena)si bagam la cuptor pana se rumeneste usor

-dupa ce se racoreste,se rastoarna cu fundu-n sus:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de gris - a la Miha!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:47

am mancat si azi dimineata,ca n-aveam pregatit altceva

pana_luminita 1

17.12.2009, 17:53

am facut si eu budinca , acum astept sa se raceasca sa vad cum a este

gaby_duceag 1

17.12.2009, 18:17

mai,e buna,dar totusi sa nu emiti prea mari prententii ca dehe,..e doar o budinca de gris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de zmeura si capsuni