Usoara , gustoasa simplu de facut , preluata din emisiunea Bucatarul cel bun si bucatarul cel rau....sau invers este ? In fine este foarte buna atat calda cat si rece .
Pregatim legumele . Morcovii ii razuim pe razatoarea mica , vanata si dovleacul ii taiem cubulete, ceapa verde in bucati nu foarte mici .
Conserva de linte o scurgem de lichid si zdrobim putin boabele de linte.
Branza o razuim sau maruntim cu lingura ( eu am folosit branza telemea proaspata).
Intr-o tigaie antiaderenta punem la incalzit uleiul si calim legumele , prima data punem morcovii apoi ceapa , dovlecelul si vanata, si la final lintea. Asezonam cu sare si piper dupa gust , punem si bucati de ardei iute sau chili pudra , branza si ouale .
Amestecam totul foarte bine si turnam intr-o tava (20x30) , nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 minute .
Serviti atat calda cat si rece cu smantana dulce sau cu cascaval razuit .
1
se pot adauga ciuperci sau alte legume