Budinca de macaroane cu carne de vita

de rivka in Vita, 7 Iul 2010 | 27259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane
  • 1 cutie de 250 grame branza
  • 5 oua
  • 500 grame carne tocata de vita
  • 2 cepe mari
  • 1 catel usturoi
  • condimente
  • patrunjel uscat(am pus eu)
  • 1 borcan sos pt paste
  • sos de rosii (2 cutiute)
  • unt
  • 2 lg sos de soia
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu carne de vita:

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj.

Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e facuta se adauga sosul pt spaghete, eventual si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.

Cand e gata se amesteca cu pastele.

Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se aduga putin lapte, 2 conserve pasta de rosii, patrunjel uscat.

Pastele cu carnea se pun in tava de cuptor, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul incalzit inainte la cca 120 grade cca 40 minute.

Se serrveste calda, simpla cu ketchup sau salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnita de vita cu garnitura de orez