Budinca de paine cu branza sarata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2017 | 6427 vizualizari

 

Din ciclul 3 R  sau cum sa faci sa nu arunci paine si sa iasa un mic dejun bun, cald pentru cei dragi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine veche ( de 2 zile...)
  • 11 lingurita unt
  • 300 g branza de vaci maruntita ( telemea)
  • 150 g sunca de casa
  • 1 salota taiata felii
  • 6 oua
  • 400 ml lapte
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 sufite de salata verde
  • 3-4 felii de cascaval
  • o ceasca de lapte batut 1% grasime ( 30 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu branza sarata:

O tava de yenna se unge cu unt.  Painea veche se rupe bucati si se asaza in tava cat mai compact. Peste paine, se pune sunca taiata bucati mici, branza rasa, feliile de salata, salota taiata feliute. Se preseaza usor toate. Din 400 ml lapte, lapte batut, sare, piper si oua se face o compozitie care se toarna in doua etape, pentru a fi cuprinsa toata. La final, se asaza feliile de cascaval si se pune tava la cuptor pentru 25 minute.  Cat este calda, se poate presara cu parmezan sau alta branza dorita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac cu branza