Budinca de paste cu branza

de housy in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 30671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr paste fainoase (ce doriti: melcisori, spaghete, penne, spirale orice)
  • - 300 gr branza de vaci
  • - 3 oua
  • - o manuta de stafide
  • - 5-6 linguri zahar
  • - 2 pliculete zahar vanilat
  • - un praf de sare
  • - 1 cubulet de margarina/unt
  • - 2 linguri de pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Pastele se fierb cu un putina sare, se scot cand sunt gata si se scurg foarte bine

Separat se prepara o crema din branza de vaci, oua, zahar, zahar vanilat, un praf de sare, stafide Intr-un bol mai mare se amesteca usor pastele cu crema de branza, pentru a nu se rupe pastele. Se ung cu margarina/unt doua tavi de cozonac, dupa care se tapeteaza cu pesmet. Compozitia obtinuta se toarna in tavile ce ulterior se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 20-30 minute.

Un mic dejun just perfect!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (6)

housy 1

25.11.2010, 23:30

multu

corina241 1

25.11.2010, 23:45

si eu o fac des,este prefarata tuturor din casa

babi5 1

22.08.2013, 16:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine