Budinca de paste cu cas

de MotanLaOale in Fusilli, 23 Noi 2017 | 15756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste (fusilli)
  • 500 g cas de oaie
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu cas:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Casul se sfarama si amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, smantana si stafidele.

Se amesteca pastele cu casul bine, bine.

Se tapeteaza o forma termorezistenta cu unt si se rastoarna amestecul in ea.

Se niveleaza si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-35 minute.

Cand este rumenita usor, este gata.

Se lasa la racit.

Se portioneaza si se poate consuma.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste fusili cu ton, salata si rosii