Budinca din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 8567 vizualizari

 

Sa nu imi cereti ca nu mai am si nu am nici sectiune.................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 carnaciori
  • o mana de orez
  • 5 oua
  • faina
  • rozmarin
  • unt
  • cateva rosii cherry
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din carne tocata:

Sotam ceapa taiata marunt si ardeiul gras taiat cubulete  in putin unt.Carnaciorii ii taiem bucati mici si ii adaugam si pe ei si mai tinem pe foc cateva minute.

Se toaca carnea ,se pune intr-o tigaie si se inabuse  pe foc potrivit pana isi schimba culoarea si pana nu mai lasa zeama.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert  se spala sub jet de apa si se scurge de apa.

Intr-un vas amestecam legumelele si carnaciorii sotati, carnea tocata ,orezul fiert, 3 oua,rozmarinul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o omogenizare completa.Intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina turnam compozitia de mai sus.Batem bine restul de oua , amestecam cu o lingura rasa de faina si turnam peste compozitie.Ornam cu rosii cherry , dam la cuptor pentru circa 45-50 min.Scoatem apoi din cuptor , lasam sa se raceasca , scoatem pe un platou si taiem.

Servim drept aperitiv ca atare sau cu sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida