Bulete de cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 21234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 4 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca cu un ou,sare si piper dupa gust.

Se adauga si 1 lingura de faina si se omogenizeaza.

Cu mana umeda se formeaza bulgarasi care se dau prin ou batut cu un praf de sare.

Apoi se tavalesc si prin pesmet,din abundenta.

Se prajesc in ulei bine incins,de preferat intr-un ceaun.Atentie,ca se prajesc foarte repede.

Se scot pe un prosop absorbant si se servesc calde sau reci,dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

E de preferat ca bulgarasul sa fie bine tabacit :)) cu pesmet,altfel la prajit se scurge cascavalul si in loc de bulgarasi vom avea niste ciupercute. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernite picante de cartofi