Bulgarasi

de Valclaudia in Dulciuri, 26 Dec 2013 | 5104 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente bulgarasi negri:
  • 500 gr. biscuiti cu nuca foarte sfaramiciosi (de prederat preparati acasa)
  • 50 gr. zahar pudra
  • 100 gr. nuca macinata
  • 70 gr. musli cu fructe confiate (trecute prin robot)
  • 150 ml lapte la temperatura camerei
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri cacao
Ingrediente bulgarasi albi:
  • 250 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 150 g nuca cocos
  • 1 esenta de migdale
Pentru decorat:
  • zahar tos
  • nuca de cocos
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

Am separat ingredientele in ordinea in care am pregatit acesti bulgarasi deliciosi.

In boluri separate am amestecat ingredientele, (incepand cu ingredientele umede, adaugandu-le pe cele uscate).

Precizez ca untul trebuie sa fie la temperatura camerei.

Daca amestecurile sunt moi, le lasam cateva zeci de minute la frigider (de data asta la mine n-a fost cazul),apoi modelam cu mainile bulgarasii dupa marimea dorita.

Trecem bulgarasii negri prin zahar tos iar pe cei albi ii tavalim prin nuca de cocos.

Pofta buna!

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pufoase