Bulgarasi de branza cu marar

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 11804 vizualizari

 

is asa de pufosi ... si delicati !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr maioneza de casa
  • 1 lingurita smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de branza cu marar:

- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana

- puneti un praf de sare

- piperul si nucsoara (putina)

- cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta

- o tavaliti prin marar

- se dau apoi la rece pentru cateva ore

                                                        Imbogateste un platou de gustari !

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult marar in tavita in care le rasuciti (tot cate putin, pentru a se vedea si albul branzei)

2

daca aveti, folositi marar proaspat, culoare e mai vie si mai frumoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]