Bulion de rosii

de mimmi in Bulion, 1 Sep 2011 | 9762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii ( foarte coapte)
  • zahar si sare dupa gust
  • conservant
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Sticlele le spalam foarte bine si le uscam in cuptor. Sticlele trebuie sa fie calde cand le umplem cu bulion.

Spalam bine rosile,le curatam de partea lemnoasa,eventuale stricaciuni si le taiem bucati. Le dam prin masina de macinat rosii. Le punem intr-o oala adanca pentru inceput la foc mare dupa ce da in clocot lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam sa nu se lege de fund.

Bulionul trebuie fiert pana nu se mai formeaza spuma si se ingroase.

La sfarsit punem sare si zahar dupa gust si dizolvam 1 plic de conservant in putin bulion dupa care turnam totul in oala(la 5 l de bulion punem un plic de conservant).

Mai lasam sa dea cateva clocote,dupa care umplem sticlele cu bulionul fierbinte. Acoperim sticlele cu paturi si le lasam sa se raceasca lent,dupa racire se depoziteaza in locuri racoroase si intunecoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion