Bulz

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 5229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mălai
  • sare
  • ulei
  • apă
  • 100 g kaiser
  • 150 g telemea oaie
  • 150 g brânză burduf
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.

Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.

Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.

Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.

Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă.

Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tort" de mamaliga