Bulz ardelenesc

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 17527 vizualizari

 

nu stiu daca aceasta este reteta originala de bulz ardelenesc.eu am gasit-o intr-o revista cu retete de la cititori...si m-am inspirat ca atare.
oricum,la gust e senzationala.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mamaliga
  • 250 gr cirnati de casa
  • 250 gr kaizer sau costita
  • 500 gr brinza burduf
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ardelenesc:

se pune un prim strat de mamaliga intr-un vas uns cu unt ,apoi se imparte peste acesta 2/3 din cantitatea de brinza .

cirnatii se prajesc impreuna cu kaizerul si se taie feliute.jumatate din acestea se pun peste brinza.apoi se acopera cu mamaliga ramasa ,se pun cirnatii si kaizerul ramas peste mamaliga.se presara cu brinza iar peste se pun oua crude.

se da la cuptor la foc iute pentru 10 minute

se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ardelenesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]