Bulz de Rucar

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 4735 vizualizari

 

MANCARE TRADITIONAL MUNTENEASCA DIN ZONA RUCĂR-BRAN

 

INGREDIENTE

  • mamaliga calda
  • 300 g branza de burduf
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz de Rucar:

Se face mamaliguta, se taie branza cubulete mici.Cu mainile ude se ia  jumatate din mamaliga si se intinde subtire, peste ea se pune jumatate din branza si se strange astfel incat sa facem un bulgare din mamaliga cu mijlocul de branza.Se repeta procesul si pentru al doilea bulz.Se unge o tava cu untul si se aseaza in ea bulzele.Se pune la cuptor incins pentru 15 minute.Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz de Rucar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

Denissa 1

24.02.2012, 07:44

bun, tare bun

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:08

imi place

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:09

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza telemea si malai