Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 25 Mar 2016 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mix ciuperci proaspete
  • 40 grame muguri de pin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu varf de pesto
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 6 chifle
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1/4 lingurita ulei de trufe
  • Parmezan
  • frunze de salata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin:

Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper.

Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. 

Se scot ciupercile pe un tocator si se maruntesc cat mai fin. Se lasa sa se raceasca cateva minute. 

Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste ciuperci, impreuna cu pesto, 2/3 din cantitatea de muguri de pin si 20 grame parmezan ras.  Se amesteca pentru omogenizare. 

Se imparte compozitia in 6 si se modeleza in chiftele care se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20-25 de minute.

Intre timp, se amesteca maioneza cu uleiul de trufe.

Se servesc burgerii in chifle, cu maioneza cu trufe, frunze de salata, fasii de parmezan si muguri de pin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto