Burgeri din fulgi de ovaz

de Michelle in Mancaruri de post, 13 Dec 2009 | 13045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fulgi de ovaz
  • 150 gr nuci macinate
  • 1 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 7 cesti apa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lg oregano
  • cimbru
  • maghiran
  • sare
  • 2 lg ulei
  • 2 lg delikat
  • 10 chifle

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri din fulgi de ovaz:

Cureti,speli si toci marunt ceapa,usturoiul si ardeiul.Pui la fiert apa impreuna cu delikatul.Cand clocoteste,adaugi ceapa maruntita,dupa 2 min ardei,iar dupa alte 3 min,fulgi de ovaz.Ammesteci continu timp de 5 min,apoi iei vasul de pe foc si pui nuca macinata.Sarezi si condimentezi si il lasi acest amestec 30 min la odihna.

Cu mainile unse cu ulei,formezi sfere pe care le aplatinezi si le asezi intr-o tava tapetata .Le copi timp de 15 min pe o parte si alte 15 min pe celalalta parte.

Servesti burgeri pe jumatati de chifla cu frunze de salata verde si rondele de ceapa si rosi!

Sursa: carticica practic

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]