Butoiase vesele

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 4164 vizualizari

 

Adaptat dupa butoiasele Medei.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca cu vin
  • 2-3 graunti usturoi
  • partunjel,marar
  • sare piper
  • 1 rosie
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase vesele:

 Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.

 Umplutura:se pun doua linguri de ulei de masline in tigaie,usturoiul taiat in patru,se caleste putin apoi se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga ciupercile taiate marunt si se calesc adaugandu-se vinul din cescuta putin cate putin.Se condimenteaza si se da la o parte de pe foc cand s-a mai racit putin se adauga oul, se amesteca bine, apoi mararul si patrunjelul.

Intreaga compozitie se repartizeaza in dovleceii scobiti. Deasupra se pune o jumatate de felie de cascaval si o felie de rosie.

 Se dau la cuptor circa 45 minute.

TIPS-URI

1

Se servesc simplii sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu peste