Butter Indian Chicken

de epurasha2bb in Pui, 24 Noi 2012 | 5546 vizualizari

 

spicy but delicious chicken gravy

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 1 pahar cu lapte (200 ml)
  • 100 g unt
  • 4 linguri mari de piure de tomate
  • mix de condimente indiene
  • 1 bucatica de ghimbir
  • cativa graunti de usturoi
  • cateva linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butter Indian Chicken:

Marinam putin carnea de pui impreuna cu bucatelele de ghimbir, usturoi si cateva linguri de ulei.

Mixul  de condimente se amesteca cu lapte.Puiul marinat bucati in ghimbir si usturoi, se prajeste apoi usor in unt .Intr-o casoleta facem un sosulet din piure de tomate si putin ulei in care adaugam pasta obtinuta din mixul de condimente si lapte.Se adauga puiul prajit in unt si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Butter Indian Chicken" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan si mac