Buturugi de cartofi dulci umplute

de costi7hector in Mancaruri de legume, 6 Feb 2019 | 3569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi dulci
  • 150 g masline negre si verzi cu gogosari
  • 2 cepe rosii
  • 200 g bulgur
  • 150 g cascaval
  • condimente indiene ‘aromele Orientului
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buturugi de cartofi dulci umplute:

Se pune bulgurul in apa fierbinte si se lasa pana se inmoaie. Se curata cartofii, se taie in doua apoi se scobesc. Ceapa si maslinele se toaca marunt iar cascavalul cubulete. Dupa ce s-a inmuiat punem bulgurul la scurs apoi se amesteca cu ceapa si maslinele. Se asezoneaza cu condimentele indiene si se potriveste gustul de sare. Se umplu cartofii cu compozitia de bulgur, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 180 de grade pentru circa 30 de minute. Se scoate tava din cuptor, se aseaza cubuletele de cascaval peste fiecare cartof se se mai dau la cuptor pentru circa 10 minute. Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Buturugi de cartofi dulci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu rosii