Cabanos in foietaj

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 23778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj cumparat
  • 5 carnati cabanos
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei,se intinde pe masa si se taie fasii de cca 1 mm grosime.Carnatii se taie bucati mai mici si se ruleaza aluatul.Se aseaza in tava si se ung cu galbenus de ou pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]