Cabanos in foietaj

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 23463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr cabanos
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Lasam aluatul la dezghetat, la tempetatura camerei. Taiem cabanosul in bucati de 7-8cm. Pudram masa cu faina si asezam foaia de aluat. o mai intndem foarte putin cat sa se indrepte si taiem fasii de 1-2 cm latime.

Luam cate o fasie de aluat si infasuram cabanosul de jur impejur ca o spirala. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ii ingem cu oul batut si ii coacem la foc iute 20-25 min, pana se rumenesc .Se servesc atat calzi cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv