Se prepara clatitele
Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.
Se prepara umplutura
Se taie ceapa si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ca dupa aceea trebuie tocate oricum. In cazul in care folositi tocatura si nu o sa o tocati dupa aceea , atunci taiati legumele cat mai marunt. Peste legumele calite se adauga sarea, piperul, oregano si cimbru iar apoi carnea de pui si se prajeste un pic pana incepe sa se rumeneasca.
Intre timp se pune spanacul la fiert cu un pic de sare.
Cand carnea de pui s-a rumenit se pune intr-un bol si se toaca cu blenderul pana se face ca o pasta.
Se adauga peste carne , un ou si spanacul fiert si se amesteca bine.
Se umplu clatitele cu compozitia preparata si se ruleaza astfel incat marginile sa fie si ele bagate inauntru.
Mai avem nevoie de 100 gr sos de rosii si 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.
Intr-o tava se pune un pic de sos de rosii pe fundul ei ca sa nu se lipeasca canelonii. Peste sos se aseaza canelonii unul langa celalalt , iar peste acestia se toarna restul de sos de rosii astfel incat sa acopere bine toata suprafata.
In final se adauga peste sosul de rosii cascavalul razalit amestecat cu parmegiano.
Se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 30 minute sau pana se rumeneste cascavalul de deasupra.