Τοcanita de pui cu mamaliguta

de nadiuta123 in Pui, 8 Feb 2012 | 2975 vizualizari

 

Delicioasa

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui fiarta
  •  3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  •  marar,
  • bulion
  • ,sare si piper.
  • ciuperci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Τοcanita de pui cu mamaliguta:

Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu ceapa, se aduga sare si piper (dupa gust), ciupercile si se lasa sa se caleasca bine, dupa care se adauga bulionul si o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga carnea de pui maruntita (cu mana) se lasa sa mai fiarba pana sosul devinde consistent. Se orneaza cu marar si se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Τοcanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burrito cu carne de pui in sos BBq si orez Cajun (+ varianta vegetariana)