Cannelloni cu prosciutto si branza

de - Andreea - in Paste, 30 Aug 2018 | 5999 vizualizari

 

Mie aceasta varianta mi-a placut tare mult...o voi repeta cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 7 foi de lasagna
  • 7 felii prosciutto cotto (sau sunca presata,pastrama,etc)
  • 14 felii provola (sau cascaval)
  • parmezan
  • 500 ml sos bechamel
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu prosciutto si branza:

Din lipsa de timp, am folosit sos bechamel gata pregatit. Doar l-am incalzit putin.

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam cate o foaie de lasagna, o lasam 1-2 minute si o scoatem apoi bine scursa de apa. 

Imediat peste foaia de lasagna asezam o felie de prosciutto, apoi doua felii de provola si rulam formand astfel un cannellone.

Procedam astfel cu restul de foi de lasagna si restul ingredientelor.

Intr-o tava intindem un strat de sos bechamel si asezam cannelloni.

Acoperim cu restul de sos bechamel si presaram parmezan ras. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 30 minute. 

Cand cannelloni sunt gata, iar suprafata este frumos rumena, scoatem tava din cuptor, lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu prosciutto si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]