Cannelloni cu prosciutto si branza

de - Andreea - in Paste, 30 Aug 2018 | 6056 vizualizari

 

Mie aceasta varianta mi-a placut tare mult...o voi repeta cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  • 7 foi de lasagna
  • 7 felii prosciutto cotto (sau sunca presata,pastrama,etc)
  • 14 felii provola (sau cascaval)
  • parmezan
  • 500 ml sos bechamel
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu prosciutto si branza:

Din lipsa de timp, am folosit sos bechamel gata pregatit. Doar l-am incalzit putin.

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam cate o foaie de lasagna, o lasam 1-2 minute si o scoatem apoi bine scursa de apa. 

Imediat peste foaia de lasagna asezam o felie de prosciutto, apoi doua felii de provola si rulam formand astfel un cannellone.

Procedam astfel cu restul de foi de lasagna si restul ingredientelor.

Intr-o tava intindem un strat de sos bechamel si asezam cannelloni.

Acoperim cu restul de sos bechamel si presaram parmezan ras. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 30 minute. 

Cand cannelloni sunt gata, iar suprafata este frumos rumena, scoatem tava din cuptor, lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu prosciutto si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]