Cannelloni cu pui si ciuperci

de Patty in Cannelloni, 22 Oct 2015 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni (12 buc.);
  • 500 g.carne de pui(eu am folosit pulpe de pui dezosate );
  • 1 ceapa;
  • 200 g. cascaval;
  • 200 g ciuperci intregi marinate;
  • 5 rosii mari;
  • 1 plic Ideea Zilei Spaghete Carbonara;
  • 300 ml lapte;
  • 2-3 linguri de Ideea Zilei Penne Arrabbiata;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui si ciuperci:

Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat.

Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate fideluta si sucul de rosii(pastrand o cana).Lasam sa fiarba timp de 10 minute.La final condimentam cu 2-3 linguri Ideea Zilei Penne Arrabbiata si mai adaugam si jumatate din cantitatea de cascaval ras,restul pastrand pentru decor.Mai lasam 2-3 minute pe foc ,apoi oprim si lasam sa se racoreasca.Cand umplutura s-a racit umplem cu grija cannellonile.

 Intr-o tava,turnam cana de rosii si asezam cannellonile umplute.

 Intr-un castronel vom pregati sosul carbonara de la Ideea Zilei conform instructiunilor de pe ambalaj.

 La final turnam sosul preparat in tava peste cannelloni si decoram cu restul de cascalav ras si feliute de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac