Cannelloni cu ricotta si spanac

de angyb in Cannelloni, 29 Apr 2013 | 5803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • ulei de masline
  • 50g parmezan
  • 150g mozzarela
  • 150 g sos ragu

pt.umplutura:

  • 500g spanac fiert ,taiat marunt
  • 400 g ricotta
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • nucsoara.piper,sare

Sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500ml lapte
  • sare,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ricotta si spanac:

Pentru inceput pregatim umplutura .Amestecam bine spanacul cu ricotta ,ouale si parmezanul si condimentam cu nucsoara,sare si piper.

Sosul bechamel:Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam repede pana cand untul absoarbe toata faina.Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase si il lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.Condimentam cu sare si nucsoara.

Taiem dreptunghiuri pasta pt.lasagne ,punem in centrul fiecaruia cate 2 linguri de umplutura si rulam.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline si intindem 2,3 linguri de sos bechamel,aranjam desupra cannelloni. Acoperim cu restul de sos bechamel  ,turnam deasupra sosul ragu,presaram parmezan si mozzarela taiata cubulete si dam la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si scoici