Cannelloni cu spanac si cascaval

de oanapl in Cannelloni, 12 Feb 2017 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni sau 18 tuburi
  • 1 kg spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g caşcaval (150 g la interior + 50 la exterior)
  • 1 cutie de roşii taiate cuburi
  • 100 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac si cascaval:

Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.

Intre timp, pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata marunt.

Adaugi spanacul tocat peste ceapa, adaugi sare si piper dupa gust si il calesti putin, apoi il lasi sa se raceasca. Dai cascavalul pe razatoare si adaugi 150 g peste spanac, impreuna cu oul batut si amesteci.

Desfaci conserva de rosii si sfarami rosiile cu furculita si amesteci sosul obtinut. Pui jumatate din sos in vasul tapetat cu unt. Umpli tuburile de cannelloni cu compoziţia de spanac si le asezi peste rosii. Peste cannelloni, adaugi restul de sos si cascavalul dat pe razatoare. Ornezi cu rosii cherry.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru aproximativ 30-35 de minute.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]