Cannelloni cu spanac si cascaval

de oanapl in Cannelloni, 12 Feb 2017 | 4171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cannelloni sau 18 tuburi
  • 1 kg spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g caşcaval (150 g la interior + 50 la exterior)
  • 1 cutie de roşii taiate cuburi
  • 100 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac si cascaval:

Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui să se scurgă într-o sită.

Intre timp, pui la calit, in 2 linguri de ulei, ceapa tocata marunt.

Adaugi spanacul tocat peste ceapa, adaugi sare si piper dupa gust si il calesti putin, apoi il lasi sa se raceasca. Dai cascavalul pe razatoare si adaugi 150 g peste spanac, impreuna cu oul batut si amesteci.

Desfaci conserva de rosii si sfarami rosiile cu furculita si amesteci sosul obtinut. Pui jumatate din sos in vasul tapetat cu unt. Umpli tuburile de cannelloni cu compoziţia de spanac si le asezi peste rosii. Peste cannelloni, adaugi restul de sos si cascavalul dat pe razatoare. Ornezi cu rosii cherry.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru aproximativ 30-35 de minute.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne