Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac

de Adele in Cannelloni, 22 Iun 2014 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cannelloni.
  • 200 gr ricotta de vaca
  • 500 gr de spanac.
  • 1 ou.
  • 80 gr parmezano ras.
  • sare
  • piper.
  • 2 catei de usturoi.
  • ulei de masline.
  • conserva de rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac:

Spalam spanacul bine si il taiem dupa care il punem in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi .Il lasam la copt cateva minute dupa care il tocam cu un cutit marunt.

Intr-un vas punem ricotta si o amestecam punem spanacul ,oul si parmezanul si le amestecam bine.Potrivim de sare si piper dupa gust dupa care punem compozitia intr-un saca posh si incepem sa umplem cannelloni unul cate unul.

Intre timp pregatim si sucul de rosii intr-o oala punem la foc  2 linguri de ulei si un catel de usturoi ,punem si conserva de rosii si coacem pentru 5-6 minute ,potrivim de sare.

Intr-o tava punem un strat de suc si asezam canneloni deasupra turnam sucul ramas si dam la cuptor la 200° pentru 30 de minute,cu 5 minute inainte sa-i scoatem punem parmezano ras.

Se servesc calzi.Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sosul de rosii cu cel de besciamella.

2

Se poate folosi si spanac congelat.

3

Puteti dubla numarul ingredientelor in cazul in care doriti mai multe portii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza