Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 22 Sep 2010 | 12442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caras potrivit
  • ulei de masline
  • un pahar mic cu vin alb
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o lingura de capere
  • o legatura de patrunjel
  • cimbru
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor:

Curatam si spalam pestele.Il condimentam cu sare si piper .Il asezam  intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras.Pregatim un sos din :ulei de masline, vin , rosii decojite si date prin razatoare,zeama de lamaie, usturoi zdrobit,cimbru si capere.Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste.Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui .Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava.Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.

Un deliciu. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:05

Ai facut peste.........si l-am ratat

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 09:01

Ti-am pastrat Corina......................

Bunica 1

28.09.2010, 19:19

Iar a fost George la peste ? Carasul,......cel mai dulce .....peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]