Caras marinat cu legume

de Sidy in Crap / Caras, 9 Feb 2011 | 9924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carasi mai marisori
  • 1 cana vin alb
  • cimbru
  • usturoi
  • chili
  • foi de dafin
  • o punga legume congelate
  • 1 praz(ceapa)
  • ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • putin marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras marinat cu legume:

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.

Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas. Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras marinat cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de Crap la gratar cu legume