Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

de nadina73 in Porc, 8 Dec 2010 | 6107 vizualizari

 

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

 

INGREDIENTE

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii:

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare  si piper.

Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care  se lasa la racit

Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.

Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta  de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt

Se da tava la cuptor 30 minute

PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

14.12.2010, 07:53

Cum am ratat asa o bunatate ,mai faci ca si eu vreau

RuxyRux 1

14.12.2010, 08:34

Arata de n-am cuvinte...si cred ca e minunata reteta!!!!

Aurica 1

25.01.2011, 22:16

pare foarte foarte gustos....tre sa incerc neaparat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut