Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6933 vizualizari
Rapizi si gustosi.
1
Bucataras incepator
Taguri: carnaciori in foietaj, retete Aperitive / Garnituri
Taiem fisii lungi aluatul.
Luam cite un cirnacior si il rulam.
Punem in tava si le ungem cu unt.
Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.
Pofta buna!!
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Andra_Constantinescu 6
de mimmi 5
de aziz 1
MonaMimi 1
Panacris 1
loredanaaa 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:14
la 16:05
la 10:59
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
8 comentarii
7 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!