Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 7026 vizualizari

 

din ciclul "oare ce sa mai gatesc azi?...."

 

INGREDIENTE

  • 10 carnaciori proaspeti de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei
  • 3 cescute de orez
  • 1 cescuta de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume:

Carnaciorii se impung din loc in loc si se aseaza intr-o tigaie in care am pus doua linguri de ulei. Ii lasam la prajit la foc potrivit pana se rumenesc dupa preferinta.

Curatam legumele,le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, ardeiul se taie bucati, dovlecelul cubulete.

Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun toate legumele la sotat in ulei timp de 5 minute.

Condimentam cu sare si piperf dupa gust.

Adaugam orezul spalat, 2 cani cu apa rece si lasam mancarea sa fiarba la foc mic spre potrivit pana se umfla orezul si scade apa.

Adaugam 1 cescuta de hrisca + 1 cescuta de apa calduta,amestecam in continuu mancarea sa nu se prinda de cratita. Se va umfla in cca 5-7 minute, in functie de foc.

Tragem cratita deoparte de pe foc, presaram patrunjel verde tocat si servim pilaful cu carnaciori prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]