Carnati cu afumatura by Ruxy

de RuxyRux in Mezel de casa, 6 Ian 2011 | 7434 vizualizari

 

Am sa incep prin a va spune ca sunt cei mai buni carnati pe care i-am mancat vreodata...au iesit fara cusur...

 

INGREDIENTE

  • 1750 fleica porc
  • 1450 pulpa porc
  • 1 kg si 100 gr de afumatura ( aici fiecare pune cum si ce doreste, kaiser, muschi, slanina, pastrama etc si toate obligatoriu bine afumate)
  • 3 capatani usturoi
  • 4 linguri sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ienibahar macinat
  • 3 lingurite boia dulce( cine ii vrea mai condimentati inlocuieste o lingurita, cu boia iute)
  • 1 lingurita si jumatate piper
  • 10 m de mate spalate si curatate( se gasesc cu usurinta si gata de preparat)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu afumatura by Ruxy:

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati afumati si nu avem afumatoare......e cea mai grozava solutie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu afumatura by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

11.01.2011, 22:55

Ela...tocmai pe tine nu te-am vazut

elena1988 1

11.02.2011, 17:24

adry88 1

04.06.2011, 10:10

tare buni si gustosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati afumati