Carnati de casa

de Oana in Mezel de casa, 25 Dec 2009 | 21185 vizualizari

 

Niciodata de pe masa de Craciun nu lipsesc acesti deliciosi carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg pulpa din fata de porc (degresata)
  • 5 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de porc pt. carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cum prepar eu carnati de casa:

Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete formandu-se carnati de casa dupa marimea dorita.

Se lasa carnatii de casa la uscat la loc cald, 48 de ore.

Apoi se lasa la uscat la loc rece, afara, sau se pun in congelator.

TIPS-URI

1

Matele se curata si se freaca cu otet si sare, apoi se spala bine cu apa rece, apoi se umple formandu-se carnatii de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chisca