Carnati de casa

de Lau in Mezel de casa, 15 Ian 2015 | 14316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg pulpa de vita
  • 1 kg slanina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • condimente pentru carnati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust.

Matele le spalam bine.punem apa in mate ca sa verificam unde sunt sparte(le taiem de unde sunt sparte).

La masina de tocat adaugam ustensila pentru carnati,punem matul si ii facem nod la capat.

Umplem matul cu compozitia de carne,ii rasucim cand avem dimensiunea dorita,continuam pana umplem matul.

Ii punem la frigider pana a 2 zi cand ii vom afuma,sau ii asezam pe o bara de lemn intr-o incapere racoroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]