Carnati In Foietaj

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 8459 vizualizari

 

La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult viitorului meu sot. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti.
  • Eu am folosit:
  • O foaie aluat pentru foietaj
  • 300g carne de carnati
  • un ou sau 2-3 linguri de laptepentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati In Foietaj:

Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.

Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.

Se presara putina faina si peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.

Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.

Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine

Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.

Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.

Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati In Foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj