Carnati in foietaj

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2016 | 3910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)
  • 300g foietaj patiserie congelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in foietaj:

  1. Incalzim cuptorul.
  2. Taiem aluatul in fasii de 1,5 cm si carnatii in fasii de max. 5cm.
  3. Infasuram aluatul in jurul carnatilor.
  4. Asezam rulourile in tava si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
  5. Le scoatem din cuptor cand s-au rumenit.
  6. Sunt foarte bune si calde si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj