Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5477 vizualizari

COMENTARII (6)

Roda 1

08.05.2009, 01:03

Interesanta reteta ta, dar mai ales denumirea-sub suba,probabil pentru ca este carnea acoperita cu restul de ingrediente,nu-i asa?

luminita20_2006 1

08.05.2009, 17:19

asa este....in zilele urmatoare o sa atasez si o poza.....

ANCA 1

14.05.2009, 09:47

suna tare interesant, dar merge inlocuita maioneza cu altceva, smantana, de exemplu?...nu-s mare amatoare de maioneza..

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu bere si stafide