Carne ascunsa "pod shuboi"

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5138 vizualizari

COMENTARII (6)

Roda 1

08.05.2009, 01:03

Interesanta reteta ta, dar mai ales denumirea-sub suba,probabil pentru ca este carnea acoperita cu restul de ingrediente,nu-i asa?

luminita20_2006 1

08.05.2009, 17:19

asa este....in zilele urmatoare o sa atasez si o poza.....

ANCA 1

14.05.2009, 09:47

suna tare interesant, dar merge inlocuita maioneza cu altceva, smantana, de exemplu?...nu-s mare amatoare de maioneza..

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:42

sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca

luminita20_2006 1

22.05.2009, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de piept de pui