Carne de curcan in sos la cuptor

de maslinutza in Curcan, 8 Iul 2012 | 8941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne curcan dezosata
  • 4 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 2 frunze dafin
  • piper,ulei,delikat,boia dulce
  • amidon de porumb
  • pasta de tomate concentrat
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan in sos la cuptor:

Carnea spalata se pune la marinat cu 2 linguri de ulei,delikat,usturoi pisat,piper,boia dulce,vin alb,frunze de dafin.

Se varsa totul intr-o tava reyistenta la   cuptor.Se pune la 200 grade pana cand carnea e frageda.Se scurge sosul,se pune intr-o cratita la foc,se adauga si lingurita de amidon dizolvat in apa si pasta de rosii.Cand incepe sa se ingroase sosul se stinge si se presara patrunjelul.Tot sosul se toarna peste carnea rumenita sau se serveste aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]