Carne de porc cu cartofi si muraturi asortate

de cristeena20 in Porc, 25 Iun 2020 | 2912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 5-6 cartofi
  • muraturi asortate
  • coriandru verde proaspat
  • sare, piper,praf de usturoi, boia, usturoi proaspat
  • cimbru, dafin
  • 1 pahar vin
  • 2 linguri untura
  • pasta paprika, sos iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu cartofi si muraturi asortate:

Pregatim carnea cu cateva ore inainte de a o prepara-adica o temperam cu sare, piper, usturoi, ulei, boia, sos picant, pasta paprika si dafin, cimbru. Stropim cu vin alb si lasam sa se marineze.

Cartofii se curata si se taie cuburi. Normal se prajesc in ulei sa fie crocanti, dar eu nu prea prajesc si i-am facut la cuptor. I-am amestecat cu sare, piper, praf usturoi si putin ulei apoi i-am rasfirat pe o tava cu hartie de copt-si i-am dat la cuptor la foc mare, pana au devenit crocanti. 

Carnea intre timp se prajeste in untura cu usturoi pisat pana se inmoaie si devine frageda si rumenita, amestecand, punem dafin si cand e fripta turnam vin. Lasam pana sosul scade putin. 

Muraturile (eu am facut cu conopida, morcovi si castraveti in otet-puteti folosi si altele, mai ales castravetii sunt foarte buni. 

Cand toate sunt gata, amestecam carnea cu cartofii si juraturile maruntite si coriandrul tocat, amestecam cu grija si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu cartofi si muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]