Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 8815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne slaba de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri bulion
  • o lingura mustar clasic
  • 100 ml vin100 ml supa
  • sare, vegeta, boia dulce
  • patrunjel si cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar:

Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte.

In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.

Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 min.

Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul.

Presaram patrunjel si cimbru verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Julie 1

27.07.2010, 22:03

Pofta mare!

Ina 1

28.07.2010, 08:35

am salvat si eu sosul asta , sa vad ce iese...

Julie 1

28.07.2010, 09:23

Iese ceva bun!! Sigur iti va placea!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu orez si ciuperci