Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 8863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne slaba de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri bulion
  • o lingura mustar clasic
  • 100 ml vin100 ml supa
  • sare, vegeta, boia dulce
  • patrunjel si cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar:

Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte.

In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.

Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 min.

Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul.

Presaram patrunjel si cimbru verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (22)

Julie 1

27.07.2010, 22:03

Pofta mare!

Ina 1

28.07.2010, 08:35

am salvat si eu sosul asta , sa vad ce iese...

Julie 1

28.07.2010, 09:23

Iese ceva bun!! Sigur iti va placea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura cu carne de porc