Carne de porc cu legume la gratar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 6455 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, intr-o zi de vara,
decat un gratar cu legume de sezon, pline de vitamine?
Si daca alaturi sfaraie incet si un muschiulet de porc...cu atat mai bine! :)
Sunteti de acord cu mine?

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • vinete
  • ceapa
  • dovlecei
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la gratar:

Carnea de porc o taiem felii,o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei,rondele de ceapa si de ardei iute. Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.  Rosiile le frigem intregi.

Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.

Dupa asa o masa, merge foarte bine si un porumb copt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Julie 1

26.07.2010, 22:28

MA bucur mult sa vad ca gratarul cu carnita si legume a fost pe placul tuturor!

nadina73 1

27.07.2010, 17:09

ce bune sant si eu vreau 5 furcu

Julie 1

01.08.2010, 21:03

Cum sa nu,Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura cu usturoi si sos de rosii