Carne de porc cu legume la gratar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 6317 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, intr-o zi de vara,
decat un gratar cu legume de sezon, pline de vitamine?
Si daca alaturi sfaraie incet si un muschiulet de porc...cu atat mai bine! :)
Sunteti de acord cu mine?

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • vinete
  • ceapa
  • dovlecei
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la gratar:

Carnea de porc o taiem felii,o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei,rondele de ceapa si de ardei iute. Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.  Rosiile le frigem intregi.

Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.

Dupa asa o masa, merge foarte bine si un porumb copt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar