Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov

de sebirizescu in Porc, 5 Apr 2016 | 3411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 2 cartofi mov
  • ulei de masline
  • apa
  • condimente pentru carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov:

Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa.

Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30 minute.

Cartofii se curata si se taie cuburi,se pun in vasul roman dupa cele 30 minute., se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie, se pune sare peste cartofi si se da la cuptor pentru alte 20 minute.

Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]