Carne de porc marinata

de Valclaudia in Porc, 1 Feb 2014 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 250 ml vin rosu de casa
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri de ulei
  • putin marar verde
  • patrunjel verde
  • amestec de condimente dupa gust (sare, usturoi granulat, piper negru,piper alb, susan, seminte de in, nucsoara,fulgi de morcov deshidratat, frunze de telina uscate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc marinata:

Spalam carnea si o taiem felii.

Turnam vinul peste carne si punem din fiecare ingredient enumerat mai sus dupa preferinta, in functie de gust, cantitatile necesare.

Amestecam carnea cu vinul si aceste ingrediente, acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la rece pana a doua zi.

Curatam ceapa, o taiem felii si o calim impreuna cu mararul in 3 linguri de ulei.

Adaugam carnea cu tot cu sosul in care a stat la marinat, lasam sa scada lichidul la foc mic. Completam cu 100 ml apa, lasam sa fiarba in continuare tot la foc mic si dupa ce a scazut lichidul complet,presaram putin patrunjel verde si servim carnea astfel preparata cu orice tip de garnitura preferam. Noi am servit de data asta carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]