Carne de pui la cuptor

de xana in Porc, 1 Sep 2013 | 5539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui taiat in bucati(nu am folosit spatele, l-am pastrat pentru supa)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de cub Knorr cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor:

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de aluminiu. Dupa acest timp se indeparteaza folia iar carnea se stropeste cu sosul format in tava. Cuptorul se da la 220ºC si se mai lasa 30-40 de minute pana se rumeneste. Se mai stropeste cu sos din cand in cand sa nu se usuce.

Am servit alaturi un orez cu morcov si boabe de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan