Carne de pui la cuptor cu cartofi

de RoXx in Pui, 4 Sep 2012 | 8597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 4 cartofi marime medie
  • sare,piper
  • ulei
  • 300 ml apa
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor cu cartofi:

Pulpele se spala si se inlatura pielea , cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Intr-o tava se pune folie de aluminiu,peste care punem o lingura de ulei cu care ungem folia.Se pun carnea si cartofii condimentate cu sare,piper,praful de usturoi si boiaua dulce iar peste se adauga apa. Se acopera totul cu alt strat de folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 - 40 min ( depinde si de cuptor ).

Se serveste imediat.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aproape de final se poate inlatura folia de deasupra pentru a se rumeni mai bine carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]