Carne de vita cu rosii

de Bayram in Vita, 21 Iun 2011 | 5202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita 
  • 5 rosii de marime medie
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • jum pahar vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu rosii:

Se spala carnea si se taie cubulete apoi se pune la fiert ( sa fie acoperita de apa).

Rosiile se curata si se taie cubulete. Usturoiul se piseaza.

Cand incepe sa fiarba carnea se ia spuma de deasupra si apoi se adauga rosiile si sarea (dupa gust). Cand scade apa cam la jumatate se adauga usturoiul, piperul si cimbrul, lasam sa mai scada putin apoi adaugam vinul, punem capacul si lasam sa fiarba cam 15 min.

Se poate servi cu piure de cartofi, paste sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]