Carne de vita cu rosii

de Bayram in Vita, 21 Iun 2011 | 4640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita 
  • 5 rosii de marime medie
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • jum pahar vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu rosii:

Se spala carnea si se taie cubulete apoi se pune la fiert ( sa fie acoperita de apa).

Rosiile se curata si se taie cubulete. Usturoiul se piseaza.

Cand incepe sa fiarba carnea se ia spuma de deasupra si apoi se adauga rosiile si sarea (dupa gust). Cand scade apa cam la jumatate se adauga usturoiul, piperul si cimbrul, lasam sa mai scada putin apoi adaugam vinul, punem capacul si lasam sa fiarba cam 15 min.

Se poate servi cu piure de cartofi, paste sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (6)

adry88 1

02.07.2011, 16:43

o bunatate

Lau 1

02.07.2011, 23:20

bun

MIUTA 1

13.10.2011, 21:56

Foarte gustos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu carne de vita