Carne prajita in ceaun

de gaby_gabytza in Porc, 24 Sep 2011 | 16523 vizualizari

 

o reteta usoara dar facuta la ceaun e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pulpa de porc
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
  • busuioc
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne prajita in ceaun:

Spalam carnea si o taiem bucatele.Dupa, le punem la calit cu uleiul,sarea si condimentele,punem ulei mai mult ca sa fiarba carnea in el.Lasam sa se caleasca putin si adaugam busuiocul,rozmarinul si usturoiul curatat si pisat,mai lasam un minut si stingem focul ca sa nu se arda.Merge de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne prajita in ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 20:17

cat de mult ii place lui George...............si merge si un mujdei de usturoi................mmm............

Lau 1

02.10.2011, 22:20

place

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:45

Si ce e simplu de preparat poate fi extraordinar de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure la cuptor